Prohlížením našich stránek s jejich používáním souhlasíte. Další informace

Mondial Assistance

How can we help?*

Jak můžeme pomoci?

Letni akce s CSOB

Letní akce s ČSOB pojišťovnou

Znáte to - rádi byste odjeli na dovolenou. Ale co s dědečkem nebo babičkou, kdo se o ně postará místo Vás? Kdo jim bude nablízku, pokud například spadnou a nebudou moci vstát? Asistenční systém Mondial Vám i jim pomůže přesně v takových situacích.

Ve spolupráci s ČSOB pojišťovnou získáváte k cestovnímu pojištění tento dohledový systém ZDARMA k využívání během Vaší dovolené. Tato akce se vztahuje na cestovní pojištění platné a účinné v období letních prázdnin - od 1.7.2015 do 31.8.2015.

Služba Mondial je inteligentní dohledová a asistenční služba umožňující podporu bezpečného samostatného fungování seniorů a osob se zdravotním handicapem. Díky systému Mondial můžete žít naplno Vy i vaši blízcí. Systém je vhodný pro krátkodobou i trvalou podporu.
·    uživatel u sebe nosí telefon s chytrou aplikací
·    v případě, že uživatel upadne či se dostane do jakékoliv jiné kritické situace, stiskne SOS tlačítko na svém zařízení
·    asistenti systému Mondial ihned určí polohu a přímo komunikují s uživatelem
·    po dohodě uživatele s asistenty a vyhodnocení jeho aktuálního zdravotního stavu, je zvolen další konkrétní postup:
o    kontakt rodiny
o    zajištění zásahu integrovaného záchranného systému
o    jiné uživatelem požadované řešení

Unikátní funkčnosti systému Mondial:
o     automatická detekce krizových stavů: Systém snímá pohybovou aktivitu uživatele, kontroluje stav baterií a nepřetržitě monitoruje funkčnost koncového zařízení. Díky tomu  sám rozpozná řadu kritických situací (pád uživatele, noční příhoda, technické komplikace) a zajistí řešení  situace i pokud klient není schopen požádat sám o pomoc.
o    Webový portál pro uživatele- každý uživatel má k dispozici formou vlastního webového mikroportálu online informace o stavu jednotky, základní přehled fyzické aktivity, přehled alarmů atd.
o    Nepřetržitá obsluha asistenčních operátorů (24/7)

Mondial je nejbezpečnějším asistenčním řešením dostupným v ČR

Jak si asistenční systém Mondial aktivujete?

Opravdu snadno. Stačí, když ve všední den, kdykoliv od 9h do 17h, zavoláte na telefonní číslo +420 283 002 951.

Aktualizovat stránku: 7/1/2015